Η Εταιρία

Η Prod Fashion ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην Θεσσαλονίκη το 1992 και μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατόρθωσε να κάνει την παρουσία της αισθητή στον χώρο του παιδικού ενδύματος και να αριθμεί πάνω από 400 σημεία παρουσίας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας οφείλεται στην άριστη και ποιοτική κατασκευή των προιόντων της, στην μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της και στην συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού της στα νέα δεδομένα.

Όραμα – Στόχος

Σύμφωνα με την πολιτική ποιότητας της εταιρείας το όραμα είναι να παραμείνει πρότυπο οργανωμένης μονάδας παραγωγής και εμπορίας ενδυμάτων, διατηρώντας και ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των πελατών-συνεργατών της. Βασικοί στόχοι της εταιρείας είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών και καινοτομιών, καθώς και η συνεχής βελτίωση των σχέσεων της με τους προμηθευτές της. Η άριστη ποιότητα των υφασμάτων, το μοντέρνο design, τα όμορφα και ανεξίτηλα χρώματα, η εξυπηρέτηση και η άμεση παράδοση των εμπορευμάτων μας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς είναι το στοίχημα και η βασική μας επιδίωξη.

Back to Top